Eigenschappen

Maximum aantal personen:6
Dieren toegestaan:Nee
Brandstof incl.:Nee
Prijs p.d.:€300
Borg:€500
Beschikbaar voor morgen:0

Polaris Beta

Zin in een dagje ontspannen op het water of juist een paar dagen de hort op met je gezin of vrienden? Dan in de Polaris Beta de juiste boot een voor jou. De boot is van alle gemakken voorzien: je kan er op slapen, koken, en naar de wc. En natuurlijk is er een koelkast waar je alles heerlijk koud kan houden. Huur deze luxe polyester motorboot en ga erop uit!

Polaris Beta (6 pers)

Specificaties

·         Vanaf €300,- per dag;
·         Voor meerdere dagen zijn de huurkosten gemiddeld €195 per dag (excl. brandstof);
·         Vaarbewijs is niet nodig.

Overnachten op de Polaris Beta

Wil je meerdere dagen weg? Is ook mogelijk! Je kunt op de Polaris Beta namelijk overnachten. Een lang weekendje weg op het water, zónder vaarbewijs: klinkt verleidelijk, niet?

Voorzieningen op de boot

De motorboot is van alle gemakken voorzien:
·         Luxe teakhouten interieur;
·         Elektrisch toilet;
·         Kookplaat;
·         Koelkast.

Leg je beddengoed en handdoeken alvast klaar, doe boodschappen en neem een goed humeur mee. Dat wordt genieten geblazen op het water, kan niet missen!

Polaris Beta huren

Onze Polaris boten zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met de motor, die gemakkelijk te bedienen is, vaar je op je eigen tempo op het water. Voordat je vertrekt krijg je uitvoerige instructies. Je kunt ook kiezen voor een korte proefvaart.

Let op: wanneer je ervoor kiest om een Polaris boot te huren, is de brandstof niet bij de prijs inbegrepen. De boot is WA-verzekerd met een eigen risico van 500 euro. Voor je afvaart, dien je een waarborgsom van 500 euro (via pin) te betalen. Deze wordt later terugbetaald, mits de boot (met toebehoren) schadeloos wordt terugbezorgd.

 

Direct boeken

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.