Bootje huren in de Biesbosch

Genieten op een bootje in de Biesbosch en ondertussen het Nationaal Park ontdekken? Vaar langs de bossen met een bootje van Zijlmans Bootverhuur Drimmelen en ontdek de rust en het natuurleven op het water. De Biesbosch is uniek en een van de weinige zoetwatergetijdengebieden in Europa. Eb en vloed: je maakt het hier allemaal mee!

Heel het jaar door onbezorgd varen door de Biesbosch

Relaxen op een elektrische sloep of met de gehele familie in een familiesloep? Is de zon te fel, of schuil je liever in regenachtige tijden? Huur dan een van onze boten met een cabriokap. Op deze type boten heb je de mogelijkheid om onder een afdak te zitten tijdens het varen. Kortom: voor elke gelegenheid of dagje uit kun je bij Bootverhuur Drimmelen terecht.

Nationaal Park de Biesbosch

Nationaal Park de Biesbosch is een natuurgebied dat in totaal 265.000 hectare beslaat. Op het water kun je uitstekend genieten van het natuurgebied. Behalve fraaie planten, tref je verschillende dieren aan. Niet schrikken als je een vos, ree of haas tegen het lijf loopt. Of een bever: toch wel de beroemdste Biesbosch-bewoner.


Groepsuitje? Kom naar de Biesbosch!

Bij Bootverhuur Drimmelen heb je de keuze uit verschillende boten. Die zijn hier te vinden. Daar kun je online boeken en direct betalen. Borg- en brandstofkosten zijn ter plaatse per pin af te rekenen. Je hoeft dus geen contant geld mee het water op te nemen. Na je boottocht pinnen wij de borg terug, min de gebruikte brandstof. Je betaalt dus nooit te veel!

Bootje huren Biesbosch

Bekijk ons volledige aanbod en reserveer direct online. Reserveer op tijd een boot om in de Biesbosch te varen. In de zomermaanden is een bootje huren in de Biesbosch namelijk erg populair

Boek nu jouw eigen sloep bij Bootverhuur Drimmelen
Bootje huren
in de Biesbosch?
Boek met het gezin een rondvaart in jouw eigen sloep | Biesbosch
Met je familie…
op de Familie sloep!
Weekend varen met de Polaris boot | Bootverhuur Drimmelen
Lang weekend varen
met de Polaris boot.
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.