Bootje huren Biesbosch

Genieten op een bootje in de Biesbosch en ondertussen het Nationaal Park ontdekken? Vaar langs de bossen met een bootje van Zijlmans Bootverhuur Drimmelen en ontdek de rust en het natuurleven vanaf het water. Bij Bootverhuur Drimmelen kunt u het gehele jaar door uw bootje huren om in de Biesbosch te varen. De Biesbosch is uniek en een van de weinig zoetwatergetijdengebieden in Europa. Dat betekent dat u in de Biesbosch eb en vloed meemaakt. 

Bootje huren Biesbosch

Onbezorgd bootje huren Biesbosch

Ga relaxen op een elektrische sloep of met de gehele familie op een ponton boot. Is de zon te fel of schuilt u liever voor de regen? Dan is de kajuitboot ideaal. Op een kajuitboot heeft u de mogelijkheid om onder een afdak te zitten terwijl u vaart. Voor elke gelegenheid of dagje uit kunt u bij ons een bootje huren Biesbosch.
 

Nationaal Park de Biesbosch

Nationaal Park Biesbosch is een natuurgebied van in totaal 265.000 hectare. Vanaf het water is het park nog beter te ervaren. Naast planten tref je verschillende dieren aan zoals de vos, ree, de haas en nog veel meer. De meest beroemde Biesbosch bewoner is toch wel de bever!

In de Biesbosch een bootje huren is daarom zeker aan aanrader om het gebied en haar bewoners te ervaren.
 

Groepsuitje?

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende boten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden wanneer u met een groep een bootje wilt huren in de Biesbosch. 

Soort boot Aantal personen Overdekt Prijs laagseizoen Prijs hoogseizoen
Kajuitboot 9 Ja € 65,- € 90,-
Motorboot 5 Nee € 35,- € 55,-
Biesbosch boot 6 Nee € 35,- € 75,-
Grote Biesbosch boot 8 Nee € 35,- € 75,-
Elektrische sloep 8 Ja € 100,- € 170,-
Polaris boot 4 Ja Op aanvraag Op aanvraag
Luxe boot met schipper 18 Nee Per 2u, per persoon Per 2u, per persoon

 

Bootje huren Biesbosch

Bekijk ons volledige aanbod en reserveer direct online. Reserveer op tijd een boot om in de Biesbosch te varen. In de zomermaanden is een bootje huren erg populair.