Eigenschappen

Maximum aantal personen:5
Dieren toegestaan:Nee
Brandstof incl.:Nee
Prijs p.d.:€120
Borg:€100
Beschikbaar voor morgen:0

Kajuitboot met stuur

Een kajuitboot met stuur is een boot met een fijn formaat die zeer geschikt is om op het water van de Biesbosch te varen. Regent het? Geen probleem, de kajuitboot met stuur heeft een afdak, dus is ook geschikt voor vaartochten in de regen. Ideaal voor gezinnen en groepen: iedereen kan droog onder het afdak zitten. Dus, weer of geen weer: met de kajuitboot met stuur zit je goed. En droog!

De Kajuit is afsluitbaar en geschikt om in te overnachten (2 personen). In dat geval dien je zelf slaapspullen en (eventueel) een luchtbed mee te nemen. Er zijn verder géén voorzieningen aan boord, zoals een toilet of wasgelegenheid.

Kajuitboot met stuur

Specificaties

  • Buitenboordmotor van 8pk;
  • Stevige behuizing van de kajuit;
  • Biedt plaats aan maximaal 5 personen;
  • Met afdak.

Kajuitboot met stuur huren

Onze kajuitboten zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met de buitenboordmotor, die gemakkelijk te bedienen is, vaar je op je eigen tempo op het water. Voordat je vertrekt krijg je uitvoerige instructies. Je kunt ook kiezen voor een korte proefvaart.

Let op: wanneer je ervoor kiest om een kajuitboot te huren, is de brandstof niet bij de prijs inbegrepen. De boot is WA-verzekerd met een eigen risico van 100 euro. Voor je afvaart, dien je een waarborgsom van 100 euro (via pin) te betalen. Deze wordt later terugbetaald, mits de boot (met toebehoren) schadeloos wordt terugbezorgd.

 

Direct boeken

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.