Eigenschappen

Maximum aantal personen:9
Dieren toegestaan:Ja
Brandstof incl.:Nee
Prijs p.d.:€120
Borg:€100
Beschikbaar voor morgen:2

Kajuitboot

Een kajuitboot is een boot met een fijn formaat dat zeer geschikt is om in de Biesbosch te varen. Regent het? Geen probleem. De kajuitboot heeft een afdak, en is dus ook geschikt voor vaartochten in de regen. Ideaal voor gezinnen en groepen: iedereen kan droog onder het afdak zitten. Dus, weer of geen weer: met de kajuitboot zit je goed. En droog!

De boot is voorzien van een krachtige en zuinige buitenboordmotor, een vaste kajuit en een voordek. De kajuitboot biedt plaats aan maximaal negen personen.

Kajuitboot

Specificaties

  • Afmeting 6,25 - 2,10 meter;
  • Buitenboordmotor van 8 pk;
  • Stevige behuizing van de kajuit;
  • Biedt plaats aan maximaal 9 personen;
  • Met afdak.

Kajuitboot huren

Onze kajuitboten zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met de buitenboordmotor, die gemakkelijk te bedienen is, vaar je op je eigen tempo op het water. Voordat je vertrekt krijg je uitvoerige instructies. Je kunt ook kiezen voor een korte proefvaart.

Let op: wanneer je ervoor kiest om een kajuitboot te huren, is de brandstof niet bij de prijs inbegrepen. De boot is WA-verzekerd met een eigen risico van 100 euro. Voor je afvaart, dien je een waarborgsom van 100 euro (via pin) te betalen. Deze wordt later terugbetaald, mits de boot (met toebehoren) schadeloos wordt terugbezorgd.

 

Direct boeken

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.