Eigenschappen

Maximum aantal personen:5
Dieren toegestaan:Nee
Brandstof incl.:Nee
Prijs p.d.:€130
Borg:€150
Beschikbaar voor morgen:0
29 oktober 2023 t/m maart 2024 gesloten op
zondag en maandag.

Familie sloep in de Biesbosch

Met je familie… op de Familie sloep! Mocht het regenen - waar we niet vanuit gaan - zit je in ieder geval droog. Deze sloep, die plaats biedt aan vijf personen, beschikt namelijk over een cabriokap, die makkelijk uit te klappen en plat te leggen is. De sloep is gemakkelijk te bedienen doordat je deze elektrisch kunt starten. Daarnaast is de sloep is voorzien van een 8pk 4 takt benzine motor.

Familie sloep (5 pers)

Specificaties

  • 8 pk Honda 4 takt benzine motor;
  • Cabrio kap (eenvoudig plat te leggen).

Familie sloep huren

Onze Familie sloepen zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met de buitenboordmotor, die gemakkelijk te bedienen is, vaar je op je eigen tempo op het water. Voordat je vertrekt krijg je uitvoerige instructies. Je kunt ook kiezen voor een korte proefvaart.

Let op: wanneer je ervoor kiest om een Familie sloep te huren, is de brandstof niet bij de prijs inbegrepen. De boot is WA-verzekerd met een eigen risico van 150 euro. Voor je afvaart, dien je een waarborgsom van 150 euro (via pin) te betalen. Deze wordt later terugbetaald, mits de boot (met toebehoren) schadeloos wordt terugbezorgd.

 

 

Direct boeken

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.