Eigenschappen

Maximum aantal personen:8
Dieren toegestaan:Ja
Brandstof incl.:Nee
Prijs p.d.:€100
Borg:€100
Beschikbaar voor morgen:1
29 oktober 2023 t/m maart 2024 gesloten op
zondag en maandag.

Biesbosch bootje (8 pers.)

Naast onze kajuit- en kleinere motorbootjes, is het ook mogelijk om een grote motorboot voor 8 personen te huren. Deze Biesbosch boot is ideaal om heerlijk te ontspannen op het water van de Biesbosch. Het bootje biedt plaats aan maximaal acht personen. Slechts één iemand hoeft zich te ontfermen over het stuur, dan kan de rest lekker zonnebaden. Hond meenemen? Geen probleem op deze boot: huisdieren zijn toegestaan.

Biesbosch bootje  (8 pers.)

Specificaties

  • Buitenboord motor;
  • Zeer laag brandstof verbruik;
  • Maximaal 8 personen.

Biesbosch boot huren

Onze Biesbosch boten zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met de buitenboordmotor, die gemakkelijk te bedienen is, vaar je op je eigen tempo op het water. Voordat je vertrekt krijg je uitvoerige instructies. Je kunt ook kiezen voor een korte proefvaart.

Let op: wanneer je ervoor kiest om een Biesbosch bootje te huren, is de brandstof niet bij de prijs inbegrepen. De boot is WA-verzekerd met een eigen risico van 100 euro. Voor je afvaart, dien je een waarborgsom van 100 euro (via pin) te betalen. Deze wordt later terugbetaald, mits de boot (met toebehoren) schadeloos wordt terugbezorgd.

 

Direct boeken

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.