Eigenschappen

Maximum aantal personen:10
Dieren toegestaan:Nee
Brandstof incl.:Nee
Prijs p.d.:€300
Borg:€300
Beschikbaar voor morgen:0

Pontonboot

Echt genieten op het water? Huur dan een pontonboot voor in de Biesbosch! Een pontonboot is een stabiele boot die via drijvers recht blijf drijven. Het is de ideale recreatie boot voor groepen zoals familie en veilig voor (jonge) kinderen. De pontonboot is comfortabel en heeft alle luxe zoals lederen banken, zodat je geheel ontspannen kunt varen. Daarnaast heb je voor deze boot GEEN vaarbewijs nodig! Leuk voor een dagje uit met het gezin of vrienden.

Pontonboot

Specificaties

  • Ruime stabiele pontonboot met luxe lederen banken;
  • Motor elektrisch gestart;
  • Voor iedereen makkelijk te bedienen, geen vaarbewijs nodig;
  • Maximaal 10 personen.

Pontonboot huren

Onze pontonboot is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Met de buitenboordmotor, die gemakkelijk te bedienen is, vaar je op je eigen tempo op het water. Voordat je vertrekt krijg je uitvoerige instructies. Je kunt ook kiezen voor een korte proefvaart.

Let op: wanneer je ervoor kiest om een pontonboot te huren, is de brandstof niet bij de prijs inbegrepen. De boot is WA-verzekerd met een eigen risico van 300 euro. Voor je afvaart, dien je een waarborgsom van 300 euro (via pin) te betalen. Deze wordt later terugbetaald, mits de boot (met toebehoren) schadeloos wordt terugbezorgd.

Direct boeken

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.