Maatregelen rondom coronavirus

We wijzen u erop om rekening te houden met 1.5 meter afstand ook tijdens het varen! Maximaal 2 personen op 1 boot en kinderen t/m 12 jaar!

De gehele wereld wordt op het moment geraakt door de corona crisis. Via deze weg willen wij je dan ook zo goed mogelijk informeren over hoe wij als Zijlmans bootverhuur er alles aan doen om het corona virus tegen te gaan. Uiteraard staat de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers voorop. Daarom hebben we bij Zijlmans de volgende maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.
 
- Nieuwe toiletgroep: 3 maal een dames/heren toilet
- Goede wasgelegenheid bij toiletten om je handen te wassen met desinfecterende zeep
- De balie is uitgerust met een kunststof scherm ervoor.
- Onze boten worden dagelijks gereinigd en ontsmet.
- Gelieve de borg en branstof pinnen om zo het lichamelijk contact zo veel mogelijk te vermijden. 
 

Gebaseerd op 1,5 meter afstand en de uitzonderingen die vastgesteld zijn in de noodverordening van de Veiligheidsregio Midden‐ en West‐Brabant van 15 juli 2020, is het onderstaande maximaal aantal personen per type boot vastgesteld.

NB: onder een gezamenlijk huishouden verstaan wij, twee of meer personen die hun hoofdverblijf hebben in/op dezelfde woning/ hetzelfde adres.

Maximaal 2 personen op 1 boot en kinderen t/m 12 jaar
 

 • 5 persoons familie sloep
  Max 5 uit 1 gezin of 2 volwassenen
   
 • 7 persoons familie sloep
  Max 7 uit 1 gezin of 2 volwassenen 
   
 • Elektra sloepen incl. de cabin sloep
  Max 2 volwassenen en 3 kinderen t/m 12 jaar
 
Wij blijven de dynamische situatie nauwlettend in de gaten houden en zullen je uiteraard op de hoogte houden over informatie en nieuwe ontwikkelingen omtrent het Corona virus.