Vrijgezellendag

We wijzen u erop om rekening te houden met 1.5 meter afstand ook tijdens het varen! De verdere maatregelen die we hanteren vind je hier.

 

Vrijgezellenfeest op een boot

Op zoek naar de ideale manier om een vrijgezellenfeest te organiseren? Bootverhuur Drimmelen heeft diverse mogelijkheden voor de organisatie van een vrijgezellenfeest. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om een twee uur durende rondvaart met de luxe boot incl. hapjes of met een barbecue en een gewenst drankenpakket te reserveren. Wilt u de boot langer huren of misschien wel een hele dag? Alles is mogelijk!

We hebben bij Zijlmans een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Hierdoor zijn de onderstaande arrangementen tijdelijk niet verkrijgbaar, echter is het wel mogelijk om een naar eigen wens aan te passen lunch op het water te laten bezorgen door restaurant het Panorama. Deze zijn te reserveren bij Het Panorama bij ons in Drimmelen. Via mail info@vermeulenhoreca.nl of tel. 0623 38 10 51 (Michelle Vermeulen.)

Kosten vrijgezellenfeest op een boot

Afhankelijk van je wensen en budget arrangeren wij een vrijgezellenfeest op onze luxe boot. De prijzen verschillen per arrangement en de mogelijkheden zijn uitgebreid.

 

Vrijgezellenfeest op boot in de Biesbosch