Bedrijfsuitje in de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtige omgeving om teambuilding of een bedrijfsuitje te organiseren. Ontdek de Biesbosch met onze luxe elektrische sloep voor €29,50 per persoon en geniet 2 uur onder begeleiding van een schipper in het Nationaal park de Biesbosch.
 

Teambuilding of vergaderen op het water

Op zoek naar een andere omgeving om te vergaderen dan kantoor? Waarom dan niet op het water? Maak er een gezellig bedrijfsuitje van die u zelf samen kunt stellen.
Plan een vergadering in de ochtend of middag onder het genot van koffie en thee met gesorteerd gebak of een uitgebreide Brabantse koffietafel. Brainstorm verder op de luxe sloep onder het genot van diverse drankjes. 
 
Deze uitbreidingen kunt u vooraf bij ons reserveren:
  • Koffie/thee/cappuccino en appeltaart met slagroom €5,50 p.p.
  • Uitgebreide Brabantse koffietafel €12,50 p.p.
  • Brabantse lunch Standaard €13 p.p.
  • Brabantse lunch Deluxe €16 p.p.
  • Drankjes tijdens de tocht (diverse frisdrank, rosé of wijn) €9,50 p.p.
 
Sluit het bedrijfsuitje of vergadering af met midgetgolf in Drimmelen of een barbecue in Hollandse of American style. 
  • Midgetgolf €4,50 p.p.
  • BBQ Hollandse stijl €18 p.p.
  • BBQ American style €25 p.p.

Beide barbecues zijn vanaf 20 personen en dienen vooraf gereserveerd te worden voor het complete gezelschap. Alles is in samenwerking met restaurant Het Panorama waar je vanaf het terras zo het water op kunt kijken en kunt genieten van het uitzicht. 
 

Varen met grotere groepen (vanaf 15 personen)

Bent u met meer dan 15 personen? Dan is het ook mogelijk om met meerdere kajuitboten al vanaf €12,50 per persoon te varen. Om drukte te voorkomen is deze vaartocht na 18.00u, onder begeleiding van een ervaren gids van het Staatsbosbeheer. Ook deze vaartocht kunt u ook combineren met de hierboven vermelde arrangementen. 
 

Reserveer uw bedrijfsuitje telefonisch

Neem contact op om te reserveren of om de mogelijkheden door te bespreken via info@zijlmans.nl of telefonisch op het nummer: 0162-682541.