We wijzen u erop om rekening te houden met 1.5 meter afstand ook tijdens het varen! De verdere maatregelen die we hanteren vind je hier.
 

Bedrijfsuitje in de Biesbosch

 
De Biesbosch is een prachtige omgeving om teambuilding of een bedrijfsuitje te organiseren. Ontdek de Biesbosch met onze luxe elektrische sloep en geniet 2 uur onder begeleiding van een schipper in het Nationaal park de Biesbosch.
 

Teambuilding of vergaderen op het water

Op zoek naar een andere omgeving om te vergaderen dan kantoor? Waarom dan niet op het water? Maak er een gezellig bedrijfsuitje van die u zelf samen kunt stellen.
Plan een vergadering in de ochtend of middag onder het genot van koffie en thee met gesorteerd gebak of een uitgebreide Brabantse koffietafel. Brainstorm verder op de luxe sloep onder het genot van diverse drankjes. 
 
We hebben bij Zijlmans een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Hierdoor zijn de onderstaande arrangementen tijdelijk niet verkrijgbaar, echter is het wel mogelijk om een naar eigen wens aan te passen lunch op het water te laten bezorgen door restaurant het Panorama. Deze zijn te reserveren bij Het Panorama bij ons in Drimmelen. Via mail info@vermeulenhoreca.nl of tel. 0623 38 10 51 (Michelle Vermeulen.)
 
  • Koffie/thee/cappuccino en appeltaart met slagroom €5,50 p.p.
  • Uitgebreide Brabantse koffietafel €12,50 p.p.
  • Brabantse lunch Standaard €13 p.p.
  • Brabantse lunch Deluxe €16 p.p.
  • Drankjes tijdens de tocht (diverse frisdrank, rosé of wijn) €9,50 p.p.
 
Sluit het bedrijfsuitje of vergadering af met midgetgolf in Drimmelen of een barbecue in Hollandse of American style. 
  • Midgetgolf €4,50 p.p.
  • BBQ Hollandse stijl €18 p.p.
  • BBQ American style €25 p.p.

Beide barbecues zijn vanaf 20 personen en dienen vooraf gereserveerd te worden voor het complete gezelschap. Alles is in samenwerking met restaurant Het Panorama waar je vanaf het terras zo het water op kunt kijken en kunt genieten van het uitzicht.