Eigenschappen

 • Maximum aantal personen: 18
 • Minimum leeftijd bestuurder: geen
 • Dieren toegestaan: Nee
 • Brandstof incl.: Ja
 • Prijs: € prijs per 2 uur,-
 • Borg: € geen,-
 • Beschikbaar voor morgen: 0
bootverhuurdrimmelen_luxesloepmetschipper_15personen.JPG

Maatregelen rondom coronavirus

We hebben bij Zijlmans een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Een van deze maatregelen is een aanpassing in de capaciteit op onze boten, zodat iedereen aan boord op een veilige 1.5 meter afstand van elkaar kan zitten. We hanteren een maximaal aantal van 2 personen per boot met uitzondering voor gezinnen tot maximaal 5 personen.
 

Luxe boot met schipper huren (per 2 uur, betaling p.p.)

Heeft u iets te vieren en wilt u een luxe boot met schipper huren om te varen in de Biesbosch? Dan bent u bij Bootverhuur Drimmelen aan het juiste adres! Onze luxe bootverhuur voorziet u van een complete ervaring met volledige uitrusting en schipper. Zo kunt u uitermate genieten van uw vaartocht door de natuur. Omdat u de boot met schipper huurt, hoeft u geen borgkosten te betalen. Deze boot is niet online te boeken/reserveren, dus neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail om uw interesse te tonen.


Verhuur voor 2 uur of langer op aanvraag

De luxe boot is vanaf minimaal 8 tot maximaal 18 personen per 2 uur voor € 29,50 per persoon te huur. Langer huren mag natuurlijk ook! Wilt u liever langer dan 2 uur genieten van uw boot met schipper? Stuur dan een mail naar info@zijlmans.nl of geef telefonisch uw wensen aan. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn.

Varen met een drankje of een barbecue?

Al onze boten beschikken over motoren die zeer rustig zijn en niet roken. Hierdoor vaart u geruisloos door de Biesbosch en heeft u de kans om alle bijzondere dieren te spotten. Zo zijn onze boten perfect geschikt voor bevertochten!

De luxe boot met schipper is ook te boeken met een drankje aan boord en een barbecue vooraf of achteraf. De boot is tevens te boeken voor een bedrijfsuitje. Vraag naar de mogelijkheden en geniet van een rustgevende dag op het water.


Specificaties

 • Afmeting 3 bij 9 meter
 • Elektrische motor (geen brandstofkosten)
 • Stevige behuizing voor kajuit met toilet
 • Minimaal 8 tot maximaal 18 personen (geen minimum leeftijd)


Boot met schipper reserveren

Bij Bootverhuur Drimmelen kunt u te allen tijde een boot met schipper huren en reserveren. Niet alleen voor een bedrijfsuitje, maar ook voor bijvoorbeeld een vrijgezellen dag of een eigen arrangement kunt u deze luxe boot huren. Dit doet u door telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. Wij zorgen dat uw reservering direct wordt afgehandeld, waardoor er na betaling, een boot voor u klaar ligt op de gewenste dag.

Heeft u vragen over onze boten? Neem telefonisch contact met ons op of kom langs bij onze locatie in Drimmelen.

  

Stap 2: vul je reserveringsgegevens in

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Uw samengestelde boeking, controleer of alles correct is.

De weergegeven bedragen zijn totaal bedragen.

Uw gegevens

Bedrijfsnaam: Naam: Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: Mobiel:

Boeking

Reserveringsdatum: Dagdeel: Boot Luxe boot met schipper (alleen via mail te huur) (laag seizoen): Boot Luxe boot met schipper (alleen via mail te huur): Borg (te voldoen bij aankomst):
Totaal bedrag (excl. borg):

Lees de algemene voorwaarden