Eigenschappen

 • Maximum aantal personen: 5
 • Minimum leeftijd bestuurder: 18
 • Dieren toegestaan: Nee
 • Brandstof incl.: Nee
 • Prijs(laag seizoen): € 75,-
 • Borg: € 100,-
 • Beschikbaar voor morgen: 0
p1010602[18].JPG

We wijzen u erop om rekening te houden met 1.5 meter afstand ook tijdens het varen! De verdere maatregelen die we hanteren vind je hier.
 

Kajuitboot met stuur

Een kajuitboot is een boot met een fijn formaat dat zeer geschikt is om in de Biesbosch te varen. Het fijne van deze boot is dat deze met een afdak ook geschikt is voor vaartochten in de regen. Ideaal voor gezinnen en groepen, zodat iedereen ook bij slechter weer onder een afdak kan zitten. Weer of geen weer; varen met een kajuitboot in de Biesbosch is altijd een goed idee!

De boot is voorzien van een stuur en afstandbediening. Verder heeft de boot een 8pk Honda motor die elektrisch te starten is met een contact sleutel.

Kajuit is afsluitbaar en geschikt om in te overnachten (2 personen). Je moet dan wel zelf slaap spullen en eventueel een luchtbed meenemen. Verder zijn er GEEN voorzieningen aan boord zoals toilet of wasgelegenheid.
 

Specificaties

 • Buitenboordmotor van 8pk
 • Stevige behuizing van de kajuit
 • Maximaal 5 personen 
 • Afdak


Brandstof kajuitboot niet bij inbegrepen

Let wel, wanneer je ervoor kiest om een kajuitboot te huren, is de brandstof niet bij de prijs inbegrepen. De boten zijn WA verzekerd met een eigen risico van €100. Voor u afvaart dient u een waarborgsom van €100 te betalen, welke later wordt terugbetaald, mits de boot met toebehoren schadeloos worden terugbezorgd. 


Kajuitboot huren in de Biesbosch

Je huurt onze kajuitboten compleet met volledige uitrusting. Voordat je vertrekt krijg je uitvoerige instructies en/of een proefvaart. De voorstuwing van de kajuitboot is zeer gemakkelijk te bedienen en gaat aan de hand van een 8pk buitenboordmotor. De kajuitboten die je kunt huren zijn uitgerust met fluisterstille motoren die niet roken en weinig brandstof verbruiken. Zo kun je in alle rust de Biesbosch verkennen en draag je bij aan een beter milieu.

 

Kajuitboot reserveren Drimmelen? Reserveer gemakkelijk online!

Je kunt bij Bootverhuur Drimmelen te allen tijde een boot huren om in de Biesbosch te varen. Je kunt onze kajuitboten gemakkelijk reserveren via de website. Hierbij selecteert je de gewenste dag dat je de boot wilt huren, het eventuele aantal boten dat je wilt huren en betaalt je veilig met iDeal. Je reservering wordt na betaling goedgekeurd en de boot staat voor je klaar op de gewenste dag. Reserveer direct!
 

Stap 2: vul je reserveringsgegevens in

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Uw samengestelde boeking, controleer of alles correct is.

De weergegeven bedragen zijn totaal bedragen.

Uw gegevens

Bedrijfsnaam: Naam: Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: Mobiel:

Boeking

Reserveringsdatum: Dagdeel: Boot Kajuitboot met stuur (laag seizoen): Boot Kajuitboot met stuur: Borg (te voldoen bij aankomst):
Totaal bedrag (excl. borg):

Lees de algemene voorwaarden