Eigenschappen

  • Maximum aantal personen: 6
  • Minimum leeftijd bestuurder: 18
  • Dieren toegestaan: Ja
  • Brandstof incl.: Nee
  • Prijs: € 75,-
  • Borg: € 50,-
  • Beschikbaar voor morgen: 0
Biesbosch bootje huren

Maatregelen rondom coronavirus

We hebben bij Zijlmans een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het corona virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Een van deze maatregelen is een aanpassing in de capaciteit op onze boten, zodat iedereen aan boord op een veilige 1.5 meter afstand van elkaar kan zitten. We hanteren een maximaal aantal van 2 personen per boot met uitzondering voor gezinnen tot maximaal 6 personen.

 

Deze 6 persoons motorboot met zonnedek is ideaal om mee door de Biesbosch te varen. Je kunt op deze boot lekker in de zon liggen om van het weer te genieten terwijl anderen gewoon lekker door varen. Bootje huren Biesbosch is ook mogelijk als u een dagje met de hond naar de Biesbosch wilt. Op deze motorboot zijn huisdieren namelijk toegestaan.

Wilt u deze boot voor 6 personen huren om te varen in de Biesbosch of Drimmelen? Geen probleem! Onze boten huurt u met volledige uitrusting. De buitenboordmotor, welke zeer gemakkelijk te bedienen is, zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo door het water kan varen. Voor u afvaart krijgt u uitvoerige instructies en/of proefvaart zodat bootje huren Biesbosch ook voor u een fijne ervaring is.

Brandstof is niet in de prijs inbegrepen. De boten zijn WA verzekerd met een eigen risico van € 100,-. Voor u afvaart dient u een waarborgsom van 50,- euro te betalen, welke later wordt terugbetaald, mits de boot met toebehoren schadeloos worden terugbezorgd.

Bootje huren Biesbosch? Reserveer gemakkelijk online!

Een motorboot huren in de Biesbosch doet u gemakkelijk online. De boot voor 6 personen reserveert u via de website en betaalt u veilig met iDeal. Uw reservering wordt na betaling goedgekeurd en uw boot staat voor u klaar op de gewenste dag. Reserveer uw boot hier!

 

Stap 2: vul je reserveringsgegevens in

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Uw samengestelde boeking, controleer of alles correct is.

De weergegeven bedragen zijn totaal bedragen.

Uw gegevens

Bedrijfsnaam: Naam: Adres: Postcode: Plaats: Telefoon: Mobiel:

Boeking

Reserveringsdatum: Dagdeel: Boot Biesbosch bootje (6 pers) (laag seizoen): Boot Biesbosch bootje (6 pers): Borg (te voldoen bij aankomst):
Totaal bedrag (excl. borg):

Lees de algemene voorwaarden